Δομάζος: "Ένα μπράβο στον Λυμπερόπουλο που σηκώθηκε κι έφυγε."

Ο Μίμης Δομάζος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, «βγάζοντας το καπέλο» στον Νίκο Λυμπερόπουλο που παραιτήθηκε από το πόστο του!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το τριφύλλι στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του βιβλίου στην Πρέβεζα:

Για το περιστατικό με το κουτάκι της μπύρας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός από πρώτος πήγε τέταρτος επειδή πέταξε ο άλλος την μπύρα. Άδειο ή γεμάτο δεν το πετάς. Κάθε φορά ο Ολυμπιακός όταν παίζεις σου κάνει τα ίδια πράγματα και εσύ πέφτεις στην παγίδα τους. Κάθε Κυριακή αν έπαιζα εγώ με τον Ολυμπιακό δεν είχα πρόβλημα. Γκολ με όλους τους τρόπους του είχα βάλει."

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα: "Ένα μπράβο στον Νίκο Λυμπερόπουλο, εγώ του βγάζω το καπέλο είδε μέσα τι γίνεται και σηκώθηκε και έφυγε. Δεν ξέρω γιατί έμεινε ο Ουζουνίδης. Ο Παναθηναϊκός δίνει παίκτες από το ράφι και παίρνει από το κάτω.

Δεν μπορεί να είσαι σε μνημόνιο και να μην πληρώνεις και να δίνεις τη ραχοκοκαλιά σου γιατί τότε αναρωτιέσαι ποιος θα βοηθήσει. Ναι οκ, καλά κάνουν και προωθούν την ακαδημία αλλά αυτά τα παιδιά ποιος θα τα βοηθήσει. Στην εποχή μας υπήρχαν έμπειροι παίκτες που βοηθούσαν τους νεότερους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.