Ντένμον: "Να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού!"

Ο Μάρκους Ντένμον έδειξε... ενημερωμένος σχετικά με την καινούρια του ομάδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του τριφυλλιού και εκφράζοντας την επιθυμία του να γίνει κομμάτι της ιστορίας της ομάδας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Ξέρω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα, Ξέρω ότι κερδίζει συνέχεια τίτλους», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω και εγώ να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια ευχαριστώ το κλαμπ και προσωπικά τον κόουτς Πασκουάλ που μου δίνουν την ευκαιρία να το πετύχω.

Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω την ιστορία του και ξέρω πως έχει καταπληκτικούς φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τη ζήσω. Πραγματικά είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτόν τον κόσμο.

Μου αρέσει η σκληρή δουλειά, είναι το βασικότερο στοιχείο μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.