Κουλιμπαλί: "Να περάσουμε στους ομίλους!"

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έθεσε ως βασικό στόχο για φέτος ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που μίλησε για το φιλικό με την Ολεξάντρια, τις αποχωρήσεις της ομάδας αλλά και την χημεία που αυτή διατηρεί.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός φάνηκε σχετικά να έχει ρυθμό από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας"Όντως είναι πρώτο φιλικό, είναι προετοιμασία. Δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε με σερί προπονήσεις μεγάλες σε διάρκεια και τα πόδια μας είναι κάπως βαριά. Όμως νομίζω ότι διατηρούμε τον ρυθμό μας."

Για το ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μπεργκ και πολλούς από τους επιθετικούς της περασμένης σεζόν: "Δεν είναι εύκολη προσαρμογή γιατί η ομάδα αλλάζει. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο χτίζεται μια νέα ομάδα, με κάποια παλιά στοιχεία, αλλά εμείς κάνουμε προπόνηση πάνω σε αυτό.
Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε. Ομοιογένεια, συνοχή και αυτοματισμούς. Θέλει υπομονή αφού μιλάμε για το πρώτο μόλις ματς. Όλα θα είναι πιο εύκολα στη συνέχεια."

Για τη σημαντική μάχη που θα δώσει σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: "Όντως και ανυπομονούμε. Θα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Για αυτό ήρθαμε εδώ να δουλέψουμε. Δε θα μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι μόνο. Δουλεύεις, δουλεύεις, δουλεύεις και κοιτάς πάντα το καλύτερο."

Για το ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί από πέρσι τον χαρακτήρα του και δείχνει να έχει χημεία: "Ναι κάπως έτσι είναι. Είναι νορμάλ σε αυτή την περίοδο να μην είμαστε τοπ, ενώ περιμένουμε και νέες μεταγραφές. Με αυτές τις συνθέσεις παίζουμε πρώτη φορά και πολύ πιθανό να μιλάμε για άλλη 11αδα στο μέλλον. Θα το δούμε σύντομα..."

Για το τι περιμένει φέτος από τον εαυτό του: "Θέλω να περάσουμε στους ομίλους του Europa League και θέλω αγωνιστικά να έχω πολύ καλύτερη απόδοση και προσφορά, σε σχέση με πέρσι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.