Καμπέσας: "Να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας"

Πριν από λίγο προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Μπράιαν Καμπέσας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν από τον Παναθηναϊκό ο Ανδρέας Δρουκόπουλος και ο Μιγκέλ Καπουάνο.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού δήλωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού, έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με την Αταλάντα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τριφύλλι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Συγκεντρωμένος θα προσπαθήσω για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό.

Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας. Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένας σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τώρα που είμαι νέος θα ήθελα να παίξω για αυτόν και μαζί του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την Αταλάντα. Έκανα προπονήσεις. Είμαι σε φόρμα και βρίσκομαι εδώ για το καλύτερο δυνατό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.