Ζέκα: "Όνειρο να φορέσω την φανέλα της Εθνικής!"

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για το δύσκολο ματς της Εθνικής με την Βοσνία, χαρακτηρίζοντας ως όνειρό του την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδος!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Documento»:

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πέτρος Μάνταλος και τόνιζε πως «ο Ζέκα μπορεί να προσφέρει στην Εθνική»: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ακούω έναν παίκτη από την Εθνική να λέει αυτά τα λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έπαιξα για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδος. Από τη στιγμή που ενσωματώθηκα στην αποστολή όλοι με βοήθησαν και με έκαναν να νιώσω πως είμαι κι εγώ Έλληνας. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου, ήταν όλοι φιλικοί μαζί μου. Τα συναισθήματά μου ήταν όμορφα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά στην Εθνική. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά."

Για το αβαντάζ της Εθνικής: "Δεν θα σταθώ στα αγωνιστικά και θα πω το εξής: η Εθνική Ελλάδος είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτή είναι η μεγάλη της δύναμη."

Για το ματς με την Βοσνία στη Ζένιτσα και αν στην Ελλάδα τον βλέπουν ως τελικό: "Προσωπικά νομίζω πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αυτή είναι και η εκτίμηση όλων των συμπαικτών μου. Η Εθνική πάντως έχει αποδείξει πως στα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους τα πάει μια χαρά... Δεν είναι τελικός. Είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα επιχειρήσουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούμε μπροστά από τη Βοσνία στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου. Άγχος δεν θα έχουμε γιατί ξέρουμε τι πρέπει να πετύχουμε."

Για το αν η παρουσία του στο Μουντιάλ θα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε: "Το πραγματικό μεγάλο μου όνειρο πραγματοποιήθηκε ήδη: ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και τη φόρεσα. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και δεν περίμενα πως θα υλοποιούνταν αυτό το όνειρο. Πλέον είμαι χαρούμενος που θα βάλω και εγώ ένα πετραδάκι στην προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο όλους τους Έλληνες που με βοήθησαν όσο και την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Γιατί όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου δεν θα ήταν εύκολο να τα γευτώ αν δεν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Όλο το κλαμπ έχει κάνει τα καλύτερα για μένα."

Για τις ελπίδες πρόκρισης: "Όλοι οι διεθνείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την Εθνική ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της διαδρομής θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες του Μουντιάλ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.