Ζέκα: "Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα!"

Ο Κάρλος Ζέκα εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορούσε να πάρει και την νίκη στην Ζένιτσα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ:

"Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη γιατί παίξαμε καλά. Με πάθος και ψυχή. Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή. Η καλύτερη φάση είναι δική μας. Είμαι χαρούμενος, αλλά θα μπορούσα περισσότερο. Να παραμείνουμε έτσι. Εγώ που είμαι εδώ τώρα καταλαβαίνω πως παίζει η ομάδα αυτή. Είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι νωρίς ακόμη, η 2η θέση δεν μας στέλνει στη Ρωσία, αλλά πάμε καλά."

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ: 

"Πριν το ματς είχα άγχος γιατί ήθελα να κάνω την ομάδα και την Ελλάδα υπερήφανη. Νομίζω και εγώ και η ομάδα συνολικά τα καταφέραμε. Φεύγουμε χαρούμενοι και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Εγώ έκανα τη δουλειά μου αλλά χωρίς τη δουλειά όλης της ομάδας δεν θα μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ. Άκουσα όσα είπε ο προπονητής μου και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Το πρώτο που κατάλαβα όταν ήρθα στην Εθνική ήταν ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, ο ένας βοηθάει τον άλλο. Έτσι πρέπει να μείνουμε και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μακριά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.