Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για τον Ερασιτέχνη, παράταση μιας εβδομάδας!

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναβλήθηκαν για την επόμενη Κυριακή, αφού βρέθηκε ενδιαφερόμενος για να αναλάβει τις τύχες του Ομίλου!


Στην ΓΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, έγινε γνωστό πως  υπάρχει ενδιαφερόμενος για να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, οι οποίες μετατέθηκαν για την επόμενη Κυριακή. Στην αρχή πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Μπαλτάκος, που είπε: "Μας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι που θέλουν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο και να αναλάβουν. Δεν σχετίζονται με εμένα ή με κάποιον με κανένα τρόπο. Συνεπώς δεν θα είμαστε εμείς, ούτε σχετίζονται με εμάς. Μας έχουν ζητήσει να μην τα πούμε τα ονόματα και ζήτησαν μία εβδομάδα καιρό, μήπως και τα καταφέρουν. Προτείνω να τους δώσουμε μία εβδομάδα."

Σε ερώτηση για το αν σχετίζονται οι άνθρωποι αυτοί με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: "Ναι ίσως τους γνωρίζετε. Αν ερχόταν κάποιος που δεν ήταν μέλος και ήσασταν μέλος του ΠΑΟ πριν 5 χρόνια, Αν αυτό θεωρούσαμε ότι έχει κύρος και δεν είναι κάποιος τυχαίος θα μπορούσαμε να συζητήσουμε το τυπικό. Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου αλλά με άλλους ανθρώπους του Δ.Σ."

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο και ο Πλυτάς που είπε: "Πρώτα από όλα το Πρωτοδικείο δεν είναι κακό και έχουμε ξαναπάει. Το Πρωτοδικείο μπορεί να ακούγεται ως ξεφτίλα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλώς ο πρόεδρος δεν έχει ποινικές ευθύνες για έξι μήνες. Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό; Οι παίκτες των ομαδικών θα σηκωθούν να φύγουν δεν θα περιμένουν τον Αύγουστο πότε θα βγει η διοίκηση. Προτείνω σήμερα αναβολή αλλά όχι επ’ αόριστον."

Ο απερχόμενος πρόεδρος απάντησε πως: "Δεν έχω εξετάσει διεξοδικά όλες τις νομικές παραμέτρους του Πρωτοδικείου αλλά θεωρώ ότι δεν είναι καλό. Σε θέμα πρεστίζ δεν σημαίνει ότι είναι καλό να πηγαίνουμε. Στα μάτια όλων των φορέων του κράτους είναι σαν να μην υπάρχεις αν είσαι πρωτοδικείο. Μπορεί ο ΠΑΟ να υπογράψει συμβόλαια με παίκτες;"

Σε νέα ερώτηση, για το πως κρίνει αυτούς που έχουν εμφανιστεί και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ο Μπαλτάκος απάντησε: "Αλλιώς δεν θα το λέγαμε. Αν ήταν δέκα γραφικοί δεν θα το λέγαμε. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι άνθρωποι που αξίζει να τους δώσουμε μία εβδομάδα."

Τέλος, συμπλήρωσε ότι: "Ο άνθρωπος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον δεν λέει ποιος είναι όχι γιατί φοβάται αλλά γιατί δεν έχει τα άτομα. Έχει μαζέψει π.χ. έξι και όχι δώδεκα άτομα. Έχει μαζέψει ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί. Με την ΚΑΕ έχουν καλή σχέση νομίζω οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Χωρίς να υπονοώ όμως κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι έχουν κάποια αρνητική σχέση με την ΠΑΕ."

Τελικά οι εκλογές μετατέθηκαν για την επόμενη Κυριακή, με την ελπίδα να υπάρξει πράγματι κάποιος υποψήφιος και ο σύλλογος να μην καταλήξει στο Πρωτοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.