Τι ισχύει με Σίνγκλετον

Η μια είδηση για το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον διαδέχεται την άλλη και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ βάζει κάτω τα δεδομένα και σας παρουσιάζει τι πραγματικά ισχύει για τον Αμερικανό!


Δεδομένο Νο.1: Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν διάρκειας 1+1 χρόνων, με οψιόν στην πλευρά της ομάδας.

Δεδομένο Νο.2: Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Σίνγκλετον περνάει πολύ καλά στην Αθήνα και το τριφύλλι.

Δεδομένο Νο.3: Οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν την οψιόν που είχαν στο συμβόλαιο του παίκτη.

Δεδομένο Νο.4: Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει NBA-Out μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Δεδομένο Νο.5: Για να φύγει ο Σίνγκλετον για το NBA θα πρέπει να βρει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί τόσο οικονομικά, όσο και από άποψη ρόλου.

Δεδομένο Νο.6: Ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Δεδομένο Νο.7: Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει έναντι οποιουδήποτε αντιτίμου.

Συνοψίζοντας, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Σίνγκλετον στο τριφύλλι είναι πάρα πολλές. Η ΚΑΕ ενεργοποίησε την οψιόν για την ερχόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον παίκτη σε ευρωπαϊκή ομάδα, όποιο κι αν είναι το αντίτιμο.

Ο Αμερικανός θέλει να αγωνιστεί στο NBA, όμως δεν θέλει να πάει ως... τελευταία επιλογή. Ελπίζει σε κάποια πρόταση που θα τον καλύπτει και στον οικονομικό τομέα αλλά και στον ρόλο του, κάτι που πολύ δύσκολα θα βρει. Έτσι, δύσκολα θα μεταβεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Αν λοιπόν παραμείνει στην Ευρώπη -που είναι και το πιθανότερο- τότε θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού για -τουλάχιστον- έναν ακόμη χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.