Ρίβερς: "Το πούλμαν μας «έδεσε»."

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για τον αποκλεισμό από την Φενερμπαχτσέ, την επιστροφή με το πούλμαν αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ευχήθηκε να είχε προλάβει!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για τον αποκλεισμό από την Φενερμπαχτσέ και την επιστροφή με το πούλμαν: "Ακούστηκαν πολλά πράγματα μετά τον αποκλεισμό. Η σειρά με τη Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ δύσκολη. Ουσιαστικά αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μια ομάδα κι έναν προπονητή που έφτασαν στον τελικό στο Βερολίνο και είχαν τον φόβο μην χάσουν ξανά. Το γεγονός με το πούλμαν μας «έδεσε» ως ομάδα."

Για τα ξενύχτια: "Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα από το πουθενά. Ξέρουμε πως είμαστε συνεχώς υπό... παρακολούθηση. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ευσυνείδητοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε."

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Μακάρι να είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, είχε μία θρυλική καριέρα με έναν σύλλογο από νεαρή ηλικία μέχρι την ημέρα που κρέμασε τα παπούτσια του. Να είχα λοιπόν την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε έναν αθλητή με τέτοια προσφορά στον σύλλογο και «ρεύμα» στον κόσμο θα ήταν καταπληκτικό. Τον βλέπουμε όμως, μας επισκέπτεται και είναι πάντα ευλογία να το συναντάμε. Οι φίλαθλοι του αφιέρωσαν το πρωτάθλημα και του άξιζε να αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την ενεργό δράση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.