Πασκουάλ: "Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις ούτε να φοβηθείς..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως όταν πέφτουν φωτοβολίδες δεν προλαβαίνεις ούτε να φοβηθείς!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της «Marca»:

"Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις χρόνο ούτε να φοβηθείς, γιατί όταν οι αντίπαλοι οπαδοί αρχίζουν να πετάνε πράγματα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να τρέξεις στα αποδυτήρια. Το να επαναλάβουμε αυτό που έχουμε κάνει είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που συνέβη μετά το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη έμεινε τελικά ως ανέκδοτο, γιατί τελικά τελειώσαμε την σεζόν πολύ καλά.

Δεν μου προκαλεί έκπληξη το ότι τα πήγα καλά στην Ελλάδα, γιατί εδώ και οκτώμιση χρόνια είμαι επιτυχημένος ως προπονητής. Συμμετείχαμε (με την Μπαρτσελόνα) σχεδόν σε όλους τους τελικούς και τα πήγαμε πολύ καλά. Μου προκαλεί έκπληξη το ότι η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται φέτος στους τελικούς του πρωταθλήματος, γιατί δεν είναι κάτι που μου έχει συμβεί.

Νομίζω ότι αυτό επιβεβαιώνει ότι τα όσα καταφέραμε στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο απλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, νομίζω ότι η φετινή σεζόν ήταν ξεκάθαρα αποτυχημένη και αυτό μου προκαλεί έκπληξη, λόγω της μεγάλης επένδυσης που είχε γίνει στο ξεκίνημά της."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.