«Παράθυρο» αποχώρησης από τον Μπεργκ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ, με δηλώσεις του σε μέσο της Σουηδίας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο σουηδικό «svd»:

"Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα. Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός (σ.σ. Κρέσπο) ξεκίνησε όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές.

Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία... σκληρή πόλη, που έχει μία... σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα."

Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις και να τα εξηγήσεις. Πρέπει να τα ζήσεις. Λίγα πράγματα πήγαν καλά. Είναι μία καταδίκη και η απόφαση αυτά ήταν πραγματικά παράλογη. Νιώθεις ότι κάνουν ό,τι θέλουν. Πολλά πράγματα έχουν γίνει χειρότερα από ότι ήταν στο πρωτάθλημα και αρκετοί άνθρωποι έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση."

Για το μέλλον του: "Βλέπουν πως μετράω τα πράγματα και καταλαβαίνουν ότι ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε τίτλους. Κάτι όμως που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα, με τα περισσότερα χρήματα και την μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εδώ είμαστε για την Εθνική ομάδα."

Για το ενδιαφέρον της Μάλαγα: "Αυτό είναι υποθετικό, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.