Παππάς: "Σημασία έχει ότι βοήθησα να πάρουμε τον τίτλο!"

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις ομοιότητες με αυτό του 2014, την απόδοσή του την φετινή σαιζόν αλλά και την Εθνική.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρωτάθλημα του 2014: "Η βασική διαφορά ότι το '14 κρίθηκε στην έδρα μας. Τώρα έπρεπε να έρθουμε εδώ. Υπάρχουν κοινά στοιχεία. Και την πρώτη χρονιά αλλάξαμε προπονητή, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Το αξίζαμε και θα το χαρούμε."

Για την πορεία του τη φετινή σαιζόν: "Ιδιαίτερη σαιζόν είναι σχετικό. Ποτέ δεν κατάφερα να καθιερωθώ και να έχω μια νορμάλ χρονιά. Σημασία έχει ότι στο τέλος βοήθησα και εγώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα."

Για τα στοιχεία που άλλαξε ο ίδιος φέτος: "Έχω περάσει διάφορα. Το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι στο παρκέ, να βοηθάω να παίρνουμε παιχνίδια και τίτλους. Είδα ότι η ομάδα έχει ανάγκη από άλλα πράγματα. Σκοράρισμα έχει αρκετό. Έπρεπε να βοηθήσω σε άλλους τομείς. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στο παρκέ και βοηθάω."

Για τις χειραψίες του με Σφαιρόπουλο - Παπανικολάου: "Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε. Ειδικά ο δικός μου σεβασμός για αυτά τα παιδιά είναι απεριόριστος. Φτάνουν σε τελικούς στην Ευρώπη. Και στον Σπανούλη και στον Πρίντεζη. Ο Οσφπ είναι ένα καλό παράδειγμα. Με Έλληνες παίκτες φτάνει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Εμείς έχουμε και καλούς ξένους παίκτες. Είναι σημαντικό όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό να γίνεται αυτή η προσπάθεια."

Για την Εθνική: "Δεν έχω υπάρξει μέλος της Εθνικής για να το νιώθω ρουτίνα και να το περιμένω. Είμαι εδώ, είμαι υγιής. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω θα είμαι εκεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.