Παππάς: "Πάμε στο ΣΕΦ για την νίκη!"

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, μίλησε για την σημερινή νίκη επί του Οσφπ και έδωσε το... σύνθημα για «διπλό» στο ΣΕΦ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτο το ματς. Είναι 1-1 και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Ο Οσφπ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πάμε στο ΣΕΦ για να πάρουμε μία νίκη και να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ, για να τελειώσουμε."

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ο δεύτερος τελικός, η νίκη ήταν μονόδρομος με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό το σημείο, πλέον πάμε στο ΣΕΦ, να παλέψουμε με όλη μας την καρδιά, να κάνουμε το break και να έρθουμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά. Δεν μας τιμά ιδιαίτερα ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε τον Οσφπ σε σειρά τελικών εδώ, γιατί έχουμε καυτή έδρα. Οι έδρες, όπως φαίνεται δεν παίζουν και τον πιο σημαντικό ρόλο, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε το break στο ΣΕΦ. Η ομάδα έχει τόσο ταλέντο που σίγουρα σε κάθε παιχνίδι κάποιο παιδί θα βγει μπροστά, σήμερα ήμουν κάποιες στιγμές εγώ, μετά ο Τζέιμς, μετά ο Μπουρούσης, ελπίζω στο ΣΕΦ όλοι να βάλουμε από ένα λιθαράκι και να πάρουμε το διπλό. Ο πρόεδρος δεν είναι μαζί μας στο γήπεδο, δεν παίζει. Σίγουρα η ψυχολογική στήριξη που μας δίνει είναι σημαντική, νιώθω τη στήριξη του κάθε στιγμή, παίζουμε για εκείνον, για τους προπονητές, για τη διοίκηση, για το σταφ και για όποιον ανήκει σε αυτή την οικογένεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.