Κουρμπέλης: "Πιο δυνατοί την νέα σαιζόν."

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το όνειρο της Εθνικής, αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πιστεύει πως θα παρουσιαστεί πιο δυνατός την νέα σαιζόν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης»:

Για την κλήση του στην Εθνική: "Για το πότε θα έπρεπε να έχει γίνει δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Πάντοτε το είχα στην άκρη του μυαλού μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την κλήση. Θα κοιτάξω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την Εθνική. Μας περιμένει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Για τις πρώτες του ημέρες στην Εθνική: "Όλα είναι πολύ καλά. Με έβαλαν αμέσως στο κλίμα τα παιδιά. Τους περισσότερους βέβαια τους γνωρίζω από τις μικρότερες εθνικές. Συνυπήρξαμε στην Παίδων και στην Ελπίδων. Με βοήθησε πάρα πολύ και ο Τάσος Μπακασέτας, που είναι προσωπικός μου φίλος."

Για την παρουσία στην Εθνική τριών παιδιών μαζί με τον Φορτούνη που προέρχονται από τον Αστέρα: "Είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα. Γνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα. Το είδαμε και φέτος με την παρουσία της ομάδας Κ17 στον τελικό του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι εμείς οι τρεις έχουμε περάσει από το σχολείο που λέγεται Αστέρας Τρίπολης."

Για το ματς με την Βοσνία: "Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε τι μας περιμένει, ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά κι εμείς έχουμε πολύ καλό σύνολο, με παίκτες προσωπικότητες και θα τα δώσουμε όλα. Όποιος κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα έχει το πλεονέκτημα. Το αποτέλεσμα στο Βέλγιο το είχε ανάγκη η Εθνική μας. Αλλά πλέον όλοι είναι αφοσιωμένοι στον αγώνα με τη Βοσνία. Γιατί αυτός θα μας δείξει το μέλλον."

Για τις τελευταίες του επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο: "Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχω πάρει αρκετές χαρές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σταματήσουν εδώ. Έκανα καλό ξεκίνημα και στον Παναθηναϊκό, πιστεύω να δικαίωσα αυτούς που με πίστεψαν και τη νέα χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί."

Για τους Έλληνες φιλάθλους και το μήνυμα που στέλνει: "Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Ενώνει όλους τους παίκτες. Όλες τις ομάδες. Όλη τη χώρα. Θέλουμε να έχουμε τη στήριξή τους. Θα υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι και στη Βοσνία, θα είναι δύσκολο το κλίμα, αλλά έχουμε στην ομάδα παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα γήπεδα, δεν θα φοβηθούμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και μακάρι να γίνονται όλο και περισσότεροι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.