Αυτοί βρίσκονται στην έξοδο

Τα πλέι-οφ ολοκληρώθηκαν και ξεκινάει η διαδικασία... αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό, με έξι παίκτες να βρίσκονται στην έξοδο. Διαβάστε ποιοι είναι και ποια τα δεδομένα.Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα ξεκινήσει τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών που δεν υπολογίζονται εν'όψει της νέας σαιζόν, ώστε να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα οι υποθέσεις. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» θα έχει εικόνα του διαθέσιμου μπάτζετ για τις μεταγραφές και θα μπορεί να ασχοληθεί, σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με την ενίσχυση της ομάδας.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην λίστα του «Λύμπε» είναι οι Λαουτάρο Ρινάλντι, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Διαμαντής Χουχούμης, Νούνο Ρέις, Ολιβιέ Μπουμάλ και Ράσμους Τελάντερ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη και θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ ενδέχεται κάποιοι να δοθούν δανεικοί.

Η δυσκολότερη περίπτωση είναι αυτή του Ρινάλντι, αφού το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 500.000€ και ο Αργεντινός τα ζητάει όλα προκειμένου να δεχτεί να αποχωρήσει. Ωστόσο ούτε οι υπόλοιπες υποθέσεις είναι εύκολες, αφού το πολύ περιορισμένο μπάτζετ του τριφυλλιού δυσκολεύει τις όποιες διαπραγματεύσεις.

Δεν αποκλείεται πάντως κάποιοι παίκτες εν τέλει να παραμείνουν στην ομάδα, με πιθανότερο όλων τον Νούνο Ρέις που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.