Βλαχοδήμος: "Πάμε στην Τούμπα για την νίκη."

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για το επερχόμενο ματς του τριφυλλιού στην Τούμπα, την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και την κλήση του στην Εθνική Γερμανίας για το Euro U21.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ποινή του Παναθηναϊκού: "Είναι δύσκολο… Το ξέραμε και πριν, τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα τι θα γίνει. Πάντα προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα πάμε και μέσα στην Τούμπα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και με αυτό το στόχο θα πάμε στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα είναι ένα καινούριο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δώσουμε το 100% και ό,τι βγει."

Για το πού θα κριθεί το ματς: "Σε καλή τακτική. Υπάρχει κούραση σε όλους τους παίκτες, σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές. Να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκουραστούμε."

Για το ότι συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις τις Εθνικής Γερμανίας U21: "Χάρηκα πάρα πολύ. Ο στόχος για μένα δεν ήταν οι διακοπές. Είναι σημαντικό να παίζω. Είμαι νεαρός και μπορώ να μάθω πολλά ακόμα. Θέλω να τα δώσω όλα και εκεί, ο προπονητής θα αποφασίσει μετά ποιος θα παίξει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.