Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος!"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος, όχι αναγκαστικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο «τιμόνι»!


Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος. Όπως ήταν για δεκαετίες ολόκληρες, για να μην πω για μία εκατονταετία. Πρέπει να γίνει ο,τι χρειάζεται στον Ερασιτέχνη. Όποιος μπορεί να σταθεί κοντά του, πρέπει να το κάνει. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά έχω δώσει την ψυχή μου και το μυαλό μου για τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να βρουν τις λύσεις. 

Εγώ, με τίποτα, δεν μπορώ να βγω ξανά μπροστά. Ο,τι ήταν να δώσω, το έδωσα, για 35 ολόκληρα χρόνια. Να βρεθεί τώρα ένας Παναθηναϊκός, καλός, κατάλληλος, να πάρει τον σύλλογο και να τον πάει μπροστά. Πονάω με τον Παναθηναϊκό. 

Όχι μόνο ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος), πολλοί μπορούν να ηγηθούν. Εμείς, με τον Παύλο, πήραμε το μπάσκετ, βάλαμε 250 εκατομμύρια και πήραμε έξι Ευρωλίγκες. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φτάνει. Και ούτε κατά διάνοια δεν τα πήραμε πίσω."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.