Στα πλάνα Εμποκού - Κλωναρίδης

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με τους Πολ-Ζοσέ Εμποκού και Βίκτορα Κλωναρίδη να βρίσκονται στα σχέδια του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Οι δύο παίκτες του τριφυλλιού αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα και με τις εμφανίσεις τους έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τους διατηρήσει στο «πράσινο» ρόστερ και την επόμενη σαιζόν, κάτι που δεν εξαρτάται όμως μόνο από τον ίδιο.

Όσον αφορά τον Εμποκού, η κατάστασή του είναι σαφώς δύσκολη. Ο Κονγκολέζος έχει εντυπωσιάσει με την φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό, όμως η Κιέβο δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το τριφύλλι βέβαια δεν μπορεί να καλύψει την ρήτρα που έχει τεθεί (3 εκ. ευρώ), παρά μόνο να προσπαθήσει να επεκτείνει τον δανεισμό του για μια ακόμη χρονιά, ελπίζοντας στην συγκατάθεση του ιταλικού συλλόγου.

Αντιθέτως, η περίπτωση του Κλωναρίδη είναι σαφώς ευκολότερη. Ο 24χρονος παίκτης ανήκει στην Λανς, η οποία δεν σκοπεύει να τον κρατήσει στην ομάδα και είναι θετική στο να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό, με κανονική μεταγραφή αυτή την φορά. Οι «πράσινοι» μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως το θέμα θα κλείσει θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.