Σε άριστο κλίμα η συνάντηση για το γήπεδο

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο, και τον Αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, για το γήπεδο στου Γουδή.


Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναμένεται να έχει μέσα στην ημέρα και νέες συναντήσεις για τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο στο Γουδή. 

Όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και τον Σωκράτη Φάμελλο, θα συσταθεί μια ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από 3 επιτροπές (νομικής τεκμηρίωσης, οικονομικής αξιολόγησης και τεχνικού σχεδιασμού), ώστε να «θωρακιστεί» το έργο και να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο.

Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργηθεί και ένα φόρουμ, όπου κάθε φίλος του Παναθηναϊκού θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του και τις σκέψεις του γύρω από το θέμα του γηπέδου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δημήτρης Μπαλτάκος δήλωσε: "Η πρόταση της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού το τοποθετεί ως λύση του προβλήματος και όχι ως το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Πρόκειται να είναι θετικό όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για όλους του πολίτες της Αθήνας."

Από την μεριά του, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε: "Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας. Έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά το βασικό είναι ότι έχει θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής συνολικά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η ασφάλεια για τις υποδομές, έτσι ώστε οι επιλογές να είναι περιβαλλοντικά και χωροταξικά ωφέλιμες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.