Ρίβερς: "Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο."

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό απέναντι στον Οσφπ, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, ενώ σχολίασε και την ατομική του εμφάνιση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Goal»:

"Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε με μία μάχη. Χάσαμε τη μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε τη δεύτερη μάχη στη δική μας. Και στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος."

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς: "Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε πλέον τον δεύτερο τελικό στην έδρα μας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε και στο πρώτο ματς, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε περισσότερη. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ."

Για την προσωπική του απόδοση: "Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερος. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν κερδίσαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτα. Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε σαν Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει κάτι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.