Προσφυγή στο Διαιτητικό για Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σε μια ύστατη προσπάθεια να μειώσει την ποινή του Μάρκους Μπεργκ!


Ο Σουηδός επιθετικός τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με την ποινή του να μην μειώνεται ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων. Σε μια ύστατη προσπάθεια να τον έχουν διαθέσιμο έστω την τελευταία αγωνιστική, στην Τούμπα, οι «πράσινοι» προσέφυγαν και στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:

Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.
Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE  ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.