Ουζουνίδης: "Δεν είναι σωστή η λογική της εκδίκησης."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για το καλοκαίρι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της «εκδίκησης» και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε - όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας - είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε."

Για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς: "Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.