Νέα σχέδια για το «πράσινο» μπάτζετ

Μετά τις δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ, τα όσα ανάφερε ο Σουηδός επιθετικός, καθώς και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για αυτόν, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να δείχνει διαφορετική στάση για το μπάτζετ της ομάδας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και συζήτησαν το θέμα των δηλώσεων του Μπεργκ, αλλά και το πως θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σαιζόν.

Ο Αλαφούζος έχει αντιληφθεί το κλίμα που υπάρχει και ακούγοντας τις απόψεις των συνεργατών του σκοπεύει να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και αν χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και τη νέα σαιζόν. Η ενίσχυση της ομάδας (πάντα σε λογικά πλαίσια) είναι απαραίτητη και φαίνεται να συμφωνούν όλοι στη διοίκηση για αυτό.

Οι αναλυτικές συζητήσεις, ωστόσο, του Αλαφούζου με τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι αύριο σε σύσκεψη που θα έχουν οι τρεις άνδρες για να δρομολογήσουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.