Μπαλτάκος: "Θα υπάρχει νομική θωράκιση για το Γουδή!"

Την άποψή του πως το γήπεδο στο Γουδή δεν είναι κάποιο προεκλογικό «τρικ» αλλά και πως το έργο θα θωρακιστεί νομικά εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Δίκη στο ΣΚΑΪ»:

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη:  "Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκα ότι δεν προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα. Το είχαμε ανακοινώσει. Οι εκλογές είναι ορισμένες για τις 27 του μήνα. Θεωρούμε ότι θα υπάρχει απαρτία και πως θα γίνουν κανονικά."

Για το αν πίστεψε ότι οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το γήπεδο στο Γουδή αποτελεί ένα προεκλογικό τρικ:  "Σαν πολίτης το σκέφθηκα. Όμως σαν πρόεδρος του ΠΑΟ όταν σε καλεί η Κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο μπορώ μόνο καλόπιστα προσέλθω σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάτι άλλο βρίσκεται από πίσω. 

Πράξαμε τα δέοντα. Έχουμε φέρει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό το έργο αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω –φυσικά- ποια θα είναι η συνέχεια. Εδώ θέλω να κάνω ένα σύντομο πολιτικό σχόλιο. Αν υποθέσουμε ότι ήταν μια δέσμευση με προεκλογικό χαρακτήρα, ας ρωτήσουμε έναν Παναθηναϊκό τότε, αν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ λόγω του γηπέδου στο Γουδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολιτικό όφελος από μια τέτοια κίνηση. 

Λίγο μετά το Πάσχα έγινε μια σύσκεψη. Ο κ.Φάμελος ανακοίνωσε ότι το γήπεδο πρόκειται να γίνει μέσω ενός ευρύτερου προγράμματος ανάπλασης της Αθήνας. Συνεπώς το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο του. Από την στιγμή που υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και δεν θα βασίζεται απλώς σε ένα προεδρικό διάταγμα θα υπάρχει η νομική θωράκιση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.