Μπαλτάκος: "Τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο..."

Στην προγραμματισμένη ΓΣ του Ερασιτέχνη δεν υπήρχε απαρτία, που σημαίνει πως οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Κουβέντα για το γήπεδο και... αποχώρηση της παρούσας διοίκησης.


Στο πάνελ βρέθηκαν οι Δημήτρης Μπαλτάκος και Ηλίας Μιχαλαριάς, οι οποίοι συνομίλησαν με τον κόσμο που βρέθηκε στον «Τάφο του Ινδού», κυρίως σχετικά με το γήπεδο στο Γουδή. Στον λόγο του, ο Δημήτρης Μπαλτάκος είπε τα εξής:

"Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η ΓΣ. Εγώ ως Δημήτρης Μπαλτάκος δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από την στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος άλλος μπορούσε να βάλει 100 εκατ. ευρώ και να πει χτίζω εγκαταστάσεις στον Βοτανικό πέφτει η Λεωφόρος. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να σταματήσουμε τη διπλή ανάπλαση. Τη νομοθετική πρωτοβουλία στη χώρα δεν την έχω εγώ. Την έχει η Κυβέρνηση και από εκείνην ξεκίνησε το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου.

Από τις πληροφορίες που έχω η υπόθεση των έργων στη Λεωφόρο έχει κολλήσει στην Πολεοδομία.

Είναι θλιβερό για τον σύλλογο να πρέπει ο κόσμος να πειστεί ότι πρέπει να γίνει γήπεδο στο Γουδή, ειλικρινά με ξεπερνά αυτό το πράγμα.

Για την κατάσταση του Ερασιτέχνη αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι πρέπει να έρθει κάποιος να βάλει τα λεφτά που χρειάζονται και εμείς δεν έχουμε. Τι να κάνουμε; Να απολογηθούμε για τα χρήματα που δεν έχουμε; Ο στόχος των ανθρώπων που ανέλαβαν ήταν να σωθεί ο σύλλογος. Δεν μπορούμε να βάλουμε καθόλου λεφτά. Το 2009 που έφυγε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο σύλλογος ήταν καθαρός. Τα χρέη από μηδενικό νούμερο πήγαν στα 3 εκατ. ευρώ κατά τη διοίκηση του κ. Κίτσιου. Το γεγονός ότι τα χρέη διατηρήθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα με μία μικρή μείωση είναι μία επιτυχία.

Την ίδια μέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι θέλει να μπει εμείς είπαμε ότι φεύγουμε την επόμενη μέρα. Έλαβα μία γραπτή επιστολή με ένα χρονοδιάγραμμα. Αν εγώ την επόμενη ημέρα έλεγα παραιτούμαι στην πράξη θα σήμαινε ότι μέσα σε 15 μέρες θα έπρεπε να γίνουν εκλογές. Άρα θα ήταν σαν να κορόιδευα τον άνθρωπο που θέλει να μπει αφού είχε ζητήσει χρονικό διάστημα."

Ο περισσότερος κόσμος ζήτησε από την διοίκηση να παραιτηθεί και να οριστεί μια μεταβατική μέχρι τις εκλογές, με τον κ.Μπαλτάκο να τονίζει πως ουσιαστικά έχει ήδη παραιτηθεί, αλλά η διαδικασία αυτή θα πάρει μια εβδομάδα λόγω της μη απαρτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.