Μήνυση Γιαννακόπουλου σε Μπαλτάκο!

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντάει σε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπαλτάκος και να δίνει ραντεβού για τα... δικαστήρια!


Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6», τονίζοντας πως θα καταθέσει μήνυση στον Δημήτρη Μπαλτάκο και απορρίπτοντας το γεγονός να καθίσει ξανά μαζί του στο ίδιο τραπέζι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.