Μαρινάκης: "Να πάρουμε ρεβάνς για το Κύπελλο!"

Ο Νίκος Μαρινάκης αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία ώστε οι «πράσινοι» να πάρουν... ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πιστεύω πως ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ποδόσφαιρο είναι αυτό, συμβαίνει να μείνεις με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά το προσπαθήσαμε πολύ το ματς, βρεθήκαμε μπροστά και μπορούσαμε να το κρατήσουμε. Μετά την ισοφάριση ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο μπακ του Παναθηναϊκού. Σίγουρα βγήκε κούραση, παίξαμε αρκετά λεπτά με παίκτη λιγότερο κι αυτό φάνηκε."

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Έχουμε σημαντικές απώλειες για το επόμενο ματς, μόνο εκεί θα επηρεαστούμε. Θα λείπουν σημαντικοί παίκτες, όμως παίζουμε στην έδρα μας, ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός άσχετα από τους παίκτες. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς για το ματς του Κυπέλλου."

Για τον θάνατο του Ζαχαρία Πιτυχούτη: "Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και από όλη την ομάδα στην οικογένεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.