Λυμπερόπουλος: "Η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής!"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι «πράσινοι» αλλά και για τον Ροντρίγκο Μολέδο, με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον Βραζιλιάνο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η ομάδα έκανε μία πραγματική κατάθεση ψυχής! Ειδικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο και επειδή έχω παίξει πλέι-οφ, για αυτή την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες, ένα συγχαρητήρια δεν φτάνει! Εμείς θέλουμε οι παίκτες να δίνουν το 100%. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε όλοι. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Δεν με ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα. Ούτε εμένα, ούτε κανέναν στην ομάδα. Μας ενδιαφέρει οι παίκτες μας να διψάνε για τη νίκη και στο τέλος, να βλέπουμε το αποτέλεσμα. Αλλά όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή της, κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος αν χάσει.

Δεν μένει καμία πικρή γεύση στο τέλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν πρέπει να μείνουμε στις αποφάσεις. Πρέπει να κοιτάζει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω κάτι για τον προγραμματισμό. Μόνο ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας τιμ. Δεν υπάρχει ένας, είμαστε όλοι μαζί. Θα μιλήσουμε πάλι με τον κύριο Αλαφούζο. Είναι, ήδη, αρκετά τα ραντεβού που κάνουμε, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κοιτάμε την κάθε μέρα."

Για τον Μολέδο: "Δεν σας κρύβω ότι αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να μιλήσω. Έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Είμαι βέβαιος ότι 100% είναι σενάρια όσα ακούγονται. Έκανε ένα λάθος, δεν είναι ούτε πρώτος ούτε ο τελευταίος. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί, θα κάτσουμε σαν οικογένεια να τα συζητήσουμε και θα πάρει την τιμωρία που πρέπει. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν μπορώ να πω ότι δεν πωλείται. Αν έρθει για οποιονδήποτε παίκτη επίσημη πρόταση, μπορούμε να κάτσουμε στο τραπέζι να τη συζητήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.