Κωνσταντίνου: "Αλλού χτυπάει κι αλλού ματώνει ο Ίβιτς!"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θεωρεί πως το περιστατικό στην Λεωφόρο ήταν προσχεδιασμένο, μιλώντας παράλληλα με σκληρά λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αλλού χτυπάει κι αλλού ματώνει»!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πήγα στο νοσοκομείο, στα επείγοντα που ήταν ο κ. Ίβιτς. Μίλησα με τους γιατρούς, οι εξετάσεις που έκανε είναι καλές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλώς είχε μια αμυχή στο κεφάλι του, βάλανε λίγη σκόνη να σταματήσει το αίμα, ζήτησε ο γιατρός του Ίβιτς να κάνει εισαγωγή, να παραμείνει μέσα ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Έτσι έγινε εισαγωγή, θα μείνει μέχρι αύριο και εφόσον δεν αισθάνεται τίποτα θα αποχωρήσει."

Για την επόμενη μέρα: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει κάτι να γίνει. Αν ο Ίβιτς ήταν ποδοσφαιριστής, να μας πει αν με αυτή την αμυχή θα συνέχιζε το παιχνίδι ή όχι;"

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα, εγώ γύρισα τώρα από το νοσοκομείο, το τι είδα στο νοσοκομείο από την πλευρά του Ίβιτς με λυπεί. Δύσκολα θα κάνει καριέρα με αυτά τα πράγματα."

Για το αν εννοεί πως το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο: "Είμαι σίγουρος! Ήταν προσχεδιασμένο, έγινε και μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη με 10 παίκτες, δύσκολα θα παίρνανε το παιχνίδι. Ήταν προσχεδιασμένο σχέδιο. Το κουτί ήταν ίδιο. Αν δείτε το ριπλέι το χτυπάει αλλού και έχει αίμα αλλού! Δείτε το! Αυτό τα λέει όλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.