«Η διοίκηση έχει απέλθει, ορίστηκε επιτροπή επικοινωνίας με τον Γιαννακόπουλο»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφια στις εκλογές, ενώ αναφέρθηκε στην ΓΣ και στο γήπεδο στο Γουδή και ενημέρωσε για την δημιουργία της ομάδας επαφής με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Για την προχθεσινή ημέρα, Σάββατο 27η Μαΐου, είχε προκηρυχθεί απολογιστική και εκλογική Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο χωρίς όμως να σημειωθεί απαρτία.

Κατά την ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μπαλτάκος υπογράμμισε ενώπιον όλων τα παρακάτω:

1. Η διοίκηση του Α.Ο. έχει ουσιαστικά απέλθει και το παρόν Δ.Σ., ή ο ίδιος προσωπικά, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να καταρτίσει ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση νέας θητείας. Παράλληλα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό επανέλαβε το αυταπόδεικτο και αυτονόητο πως ο μοναδικός τρόπος για να προκηρυχθούν εκλογές είναι να έχει παραιτηθεί το Δ.Σ., γεγονός το οποίο έχει συμβεί εδώ και δύο εβδομάδες.

2. Ως προς το θέμα ανέγερσης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή, ο ίδιος έπραξε το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει ή όχι τη Συμφωνία που υπεγράφη με την κυβέρνηση. Είναι ιστορική ευθύνη το νέο γήπεδο του ΠΑΟ να γίνει στο Γουδή.

Στη διάρκεια της συζήτησης, προτάθηκε στο απερχόμενο Δ.Σ. και έγινε αποδεκτό από τη Γενική Συνέλευση, να οριστεί μία επιτροπή στην οποια να μην μετέχουν μέλη του (του Δ.Σ.), η οποία θα αναλάβει εν λευκώ να έλθει σε επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία προέκυψαν μέσα από αποδοχή της παναθηναϊκής οικογένειας, είναι οι κ.κ. Νίκος Πλυτάς, Κώστας Τουρναβίτης και Ιωακείμ Μαρσέλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.