Εγκρίνει για Γουδή και προκηρύσσει εκλογές

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συγκαλεί Γενική Συνέλευση, στην οποία θα εγκρίνει τις ενέργειες για το Γουδή και θα προκηρύξει εκλογές!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"O Παναθηναϊκός Α.Ο. θα προκηρύξει Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 18:00, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,
2. Λογοδοσία Δ.Σ.,
3.Έκθεση Έξελεγκτικής Επιτροπής,
4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου ,
5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης,
6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και
7. Διενέργεια Εκλογών.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει, στις 4/06/2017 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

Παρακαλούνται τα μέλη να δώσουν το παρών στην πρώτη Γεν. Συνέλευση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.