Διορθώστε το «λάθος» με Νίνη!

Ελεύθερος και πάλι ο Σωτήρης Νίνης, που αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό κορμό που θέλει να δημιουργήσει! Γράφει ο Green Goblin.


Ο Έλληνας χαφ δεν κατάφερε να «στεριώσει» στην Σαρλερουά, αφού τον Ιανουάριο μεταγράφηκε ως ελεύθερος στην Μαλίν. Εκεί όμως μέτρησε μόλις μια συμμετοχή, αφού ένας «ύπουλος» τραυματισμός τον έθεσε «off» για την συνέχεια. Η ομάδα τον ενημέρωσε πως δεν υπολογίζεται εν'όψει της επόμενης σεζόν και το συμβόλαιό του θα διακοπεί.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα είναι έτοιμος να επανέλθει στις προπονήσεις σε περίπου έναν μήνα, επομένως θα μπορεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Η οποία πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι θέλει να κάνει «στροφή» στο ελληνικό στοιχείο και δεν είναι δυνατό να μην εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα δικό του παιδί. Έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον σύλλογο, τον βοήθησε πάρα πολύ και οικονομικά με την στάση ου, και φυσικά μπορεί να βοηθήσει πολύ αγωνιστικά.

Δεν θα αναλύσω το τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας. Η άποψή μου για τον Σωτήρη Νίνη είναι γνωστή, αφού ένα παρόμοιο κείμενο είχε ανέβει στην στήλη μου και παλιότερα. Δεν έχω να προσθέσω λοιπόν κάτι. Δεν θεωρώ πως υπάρχει καλύτερη λύση από το παιδί για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας και μάλιστα με Έλληνα παίκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.