Δικαίωση στην υπόθεση Ταυλαρίδη!

Δεκτή έγινε η έφεση του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με το ποσό που οφείλουν να καταβάλουν οι «πράσινοι» στον Στάθη Ταυλαρίδη να μειώνεται κατά πολύ!


Ο 37χρονος αμυντικός διεκδικούσε από τον Παναθηναϊκό το ποσό των 250.000€, με το τριφύλλι να προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η έφεση των «πράσινων» μάλιστα έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα καταβληθούν τελικά στον παίκτη θα είναι 115.000€, μαζί με τα δεδουλευμένα.


Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

"Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ' αριθμόν 114/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Α’ Ε.Ε.Ο.Δ.) της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση, κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Αναγνωρίζει τη λύση του από 2-1-2016 συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή που καταρτίστηκε μεταξύ της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ και του προσφεύγοντος-εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθής η προσφυγή-εκκαλούσης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή-εκκαλούσα ΠΑΕ, να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εφεσίβλητο ποδοσφαιριστή:

 i), ως αποζημίωση, το καθαρό ποσό των εκατόν δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (115.000 ευρώ), νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και


 ii), για τα οφειλόμενα ποσά δεδουλευμένων αποδοχών, εξ ευρώ 157.062,88, με το νόμιμο τόκο από τότε που έκαστο κονδύλιο αποδοχών κατέστη απαιτητό, μέχρις εξοφλήσεως."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.