Μπεργκ : "Μου αρέσει η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός."

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για ακόμη μια φορά για το μέλλον του, εκφράζοντας την αγάπη που έχει τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την Ελλάδα. Τι είπε για την Μάλαγα, τα πλέι-οφ και τον Νίκλας Χουλτ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σουηδική «Aftonbladet»:

"Θα είναι σκληρά και απανωτά παιχνίδια μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και στο πρωτάθλημα δεν έχουμε χάσει από αυτές τις ομάδες στα ματς που αγωνίστηκα.
Για το μέλλον είναι δύσκολο να απαντήσω. Είναι υποθετικές οι ερωτήσεις. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται και στον Παναθηναϊκό. Για τη Μάλαγα είναι απλά φήμες. Η La Liga είναι πιθανότατα το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι προφανώς ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όπως έχω πει πολλές φορές, πραγματικά μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση την επόμενη σαιζόν."

Για το αν απορρίπτει την Κίνα επειδή φοβάται πως θα χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα: "Δεν νομίζω πως μπορείς να το πεις αυτό με σιγουριά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν ξένοι σταρ στην Κίνα που έχουν κρατήσει τη θέση τους στην εθνική τους ομάδα. Αν, λέω αν, σε κάποιο σημείο ήταν κατάλληλο για εμένα κάνω μια τέτοια κίνηση, πιστεύω πως θα έχω ακόμα τη φιλοδοξία, την καθοδήγηση και την ποιότητα για να παίζω στην εθνική ομάδα.

Είναι πραγματικά ανόητο να σκέφτομαι τι θα σήμαινε αυτό οικονομικά για εμένα και την οικογένειά μου. Αναφορικά με την ποιότητα ζωής, γνωρίζω πως δεν υπάρχουν πολλά μέρη για εμένα και την οικογένειά μου που να συγκρίνονται με την Ελλάδα!"

Για το ενδεχόμενο νέων περικοπών στον Παναθηναϊκό: "Δεν το γνωρίζουμε αυτό ακόμα. Έχω μόνο διαβάσει και ακούσει πως το μπάτζετ μας θα μειωθεί κατά το ήμισυ, σε σχέση με τι επενδύσαμε πριν λίγους μήνες. Έχουμε ήδη μειώσει αρκετά το μπάτζετ κι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα λιγότερα για την επόμενη σαιζόν. Γίνεται δύσκολο όταν οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες οικονομικά. Υπάρχει μια επισφαλής κατάσταση στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε τη δουλειά μας στα πλέι-οφ. Είχαμε δυο εβδομάδες διακοπής κι αυτό ήταν καλό. Θα έχουμε μόνο ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα άλλα παιχνίδια είναι στην Αθήνα. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος."

Για το ποιον ξεχωρίζει ανάμεσα σε Χουλτ και Γιόχανσον: "Ο Νίκλας κάθεται μαζί μου στο αυτοκίνητο οπότε πρέπει να πω κάτι… συνεργάσιμο… (σ.σ. γέλια). Ειλικρινά μιλώντας, ο Νίκλας έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν εδώ και ήταν επίσης καλός στα μεγάλα ματς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.