Μπεργκ : "Εγώ θέλω να είμαι εδώ!"

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως στο μυαλό του υπάρχουν μόνο τα πλέι-οφ, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο τριφύλλι, αλλά άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σε περίπτωση μεγάλης μείωσης του μπάτζετ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα βραβεία που κατέκτησε: "Όπως έχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις."

Για το τι θα κάνει σε περίπτωση που του έρθει μια μεγάλη πρόταση: "Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα. Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.