Μπεργκ: "Απέναντι στον Πανιώνιο είναι πάντα... πάλη!"

Ο Μάρκους Μπεργκ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι συμπαίκτες του στην Νέα Σμύρνη, ενώ τόνισε πως κάθε παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο είναι... πάλη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι δύσκολο, αλλά αυτά μπορεί να συμβούν. Εμείς πρέπει να κοιτάμε μπροστά και ελπίζω να μην είναι τόσο άσχημος ο τραυματισμός του Βιγιαφάνιες. Υπάρχει και η αποβολή και η τιμωρία του Ζέκα. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε. Να παλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και ελπίζω να παίξουμε καλύτερα...

Πιστεύω ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δείξαμε όντως σπουδαίο χαρακτήρα και το πνεύμα που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα. Προσωπικά είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο και γι΄ αυτό πήγα να πω ένα μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα, αλλά αρκετά πράγματα που συνέβησαν μέσα στον αγώνα. Δείξαμε πως μπορούμε αν παλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Είναι φυσιολογικό, το έχω συνηθίσει πια αυτό. Είναι σαν ένα παιχνίδι... πάλης πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Μετά το παιχνίδι, πάντως, εγώ δεν νοιάζομαι γι΄ αυτά. Ήταν μια καλή μάχη, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε."

Για τη φάση του 94' με την κλωτσιά που δέχεται από τον Γιαννιώτη: "Θα το δείτε στην τηλεόραση, δεν θέλω να το συζητήσω αυτό τώρα. Τελείωσε το παιχνίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.