Ζέκα : "Καμία δικαιολογία, είμαστε Παναθηναϊκός."

Απογοητευμένος με την εμφάνιση του τριφυλλιού στην Τούμπα ήταν ο Κάρλος Ζέκα, που τόνισε πως δεν υπάρχει δικαιολογία για το σκορ αυτό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Κάναμε πολλές αλλαγές αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτοί που έπαιξαν σήμερα είναι Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παίζουν καλύτερα. Δεν κάναμε τίποτα σήμερα. Είναι δύσκολο. Όσοι παίζουν και όσοι δεν παίζουν πρέπει να δείξουν καλύτερα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Ήμουν και είμαι νευριασμένος και πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι έτσι σήμερα, κανείς δεν πρέπει να χαίρεται με την εμφάνισή μας, είναι ένα μάθημα, δεν πρέπει να παίζουμε έτσι γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολύ καλή εικόνα και δεν πρέπει να την χαλάσουμε.

Σήμερα με πείραξε αυτό το σκορ, πριν το ματς δεν το περίμενα. Αύριο θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να αλλάξουμε, μέσα στη Λεωφόρο και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πρέπει να κερδίσουμε αλλά το Κύπελλο είναι δύο ματς οπότε πρέπει να προσέχουμε. Είναι ένα ντέρμπι και μεγάλο ματς στην Ελλάδα και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα. Δεν έχουμε κάποιο άλλο στόχο εκτός του Κυπέλλου και μόνο αυτός ο στόχος μας έχει μείνει. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πάρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.