Συγκινητικό μήνυμα Κλωναρίδη και στήριξη από ΠΑΕ

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης απάντησε στις... κατάρες για χιαστούς που δέχτηκε από «φίλους» του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ να τοποθετείται δημόσια υπέρ του παίκτη.


Ο άσος του τριφυλλιού ήταν οι μοιραίος παίκτης των «πράσινων» στο χτεσινό παιχνίδι, με τις ευκαιρίες που έχασε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογείται ο οποιοσδήποτε να τον καταριέται! Τα μηνύματα για... χιαστούς που δέχτηκε λοιπόν, τον ανάγκασε να τοποθετηθεί μέσω instagram.

"Συντετριμμένος... χτες στο ματς πήρα κάποιες αποφάσεις, όμως τελικά δεν ήταν οι σωστές. Είμαι άνθρωπος και πάντα θα κάνω λάθη, όπως όλοι μας στη ζωή... Σε όλους όσους μου εύχονται να πάθω χιαστούς και να πάθει κάτι κακό η οικογένεια μου, βρίζοντας τον Ιησού Χριστό, να τους έχει ο Θεός καλά. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω ψηλά το κεφάλι και να κοιτάξω μπροστά. Να σας έχει ο Θεός καλά." είναι χαρακτηριστικά το κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ μάλιστα να παίρνει δημόσια το μέρος του.


"Στον Παναθηναϊκό όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Και ξέρουμε καλά ότι η υγεία και η οικογένεια ειναι πάνω από όλα. Η λύπη και η οργή ορισμένων οπαδών δεν μπορεί να περιλαμβάνει απειλές και κατάρες. Ο Κλωναρίδης είναι βασικό κομμάτι της ομάδας μας και στηρίζεται απόλυτα." ήταν χαρακτηριστικά η τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ στο instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.