Σίνγκλετον : "Τα πάντα για την κορυφή!"

Ο Κρις Σίνγκλετον ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, ενώ τόνισε πως στο τριφύλλι θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν την κορυφή!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Real News»:

"Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουν όλοι είναι πως ο Παναθηναϊκός παλεύει μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Ανεξαρτήτως κατάληξης, δίνουμε όλο μας το είναι μέχρι το φινάλε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Θέλουμε τον τίτλο και γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτόν. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση παντού."

Για το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού: "Στην έδρα μας είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ο κόσμος μας είναι απίστευτος και θα το εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται. Σε όλους τους αγώνες θα παίζουμε για να νικάμε, είτε στο ΟΑΚΑ είτε εκτός. Ξέρουμε όχι έχουμε αθλητική ομάδα και διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε ό,τι προσπαθήσουμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα, όμως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην κορυφή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.