Πασκουάλ : "Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως η ομάδα του έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και πως τώρα όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Πόλης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για το ότι ο Παναθηναϊκός άλλη μια φορά σε κρίσιμη κατοχή στο τέλος έκανε λάθος: "Νομίζω ότι ήμασταν μια ομάδα που πήρε τα πιο πολλά παιχνίδια στο τέλος. Χάσαμε το ματς στο τέλος στις λεπτομέρειες, δεν πήραμε την ευκαιρία που είχαμε για νίκη και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έτσι είναι το μπάσκετ, είχαμε την ευκαιρία με το σουτ, αλλά αν επικεντρωθούμε εκεί θα είναι λάθος, γιατί έχουμε κάνει λάθη σε άλλες φάσεις του αγώνα. Σαφώς παίξαμε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Παίξαμε καλά αλλά και οι αντίπαλοι ήταν εξαιρετικοί."

Για το αν θεωρεί κατάλληλο το ρόστερ που έχει, παρότι δεν είναι επιλογής του: "Οι προπονητές δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε για το ρόστερ. Τώρα σκεφτόμαστε τους αγώνες στην Πόλη. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι κάτι που συμβαίνει. Θα μπορούσε να είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι αυτό που συνέβη στο πρώτο παιχνίδι που χάσαμε εντελώς τον έλεγχο."

Για τα τρίποντα που είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Παναθηναϊκό και αν στην Πόλη μπορεί να τα πάει καλύτερα χωρίς άγχος: "Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει αυτό. Είχαμε κάποια ανοικτά σουτ αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ ο αντίπαλος αξιοποίησε κάθε ευκαιρία. Μέσα στη ρακέτα χάσαμε πολλές φάσεις, ο Ούντοχ κυριάρχησε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε μέσα στο καλάθι, αλλά χάσαμε πολλά σουτ από κοντά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.