Πασκουάλ : "Ευχαριστούμε τον Ζοτς αλλά είναι η μεγάλη ευκαιρία!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την σειρά του τριφυλλιού με την Φενερμπαχτσέ, τονίζοντας πως όλοι στον Παναθηναϊκό ευχαριστούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά ο στόχος είναι η πρόκριση στο final-4.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σειρά των play-offs με την Φενέρ και το πλεονέκτημα έδρας που έχει ο Παναθηναϊκός: "Είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουμε κάνει έως τώρα, με το πλεονέκτημα έδρας, όμως μόνο αυτό. Τώρα ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Μια ομάδα που πέρυσι ήταν δεύτερη στο Final-4, κάτι που σημαίνει ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως έχουμε τον κόσμο μας εδώ, την ενέργεια που μας δίνει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ευκαιρίες να νικήσουμε, πρώτα στο πρώτο παιχνίδι και μετά θα μιλήσουμε για το δεύτερο."

Για τους Ούντοχ και Βέσελι και ποια στοιχεία θα είναι αποφασιστικής σημασίας: "Πολλά στοιχεία θα είναι σημαντικά. Ούντοχ και Βέσελι είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στις θέσεις 4 και 5. Μερικές φορές παίζουν μαζί, το γνωρίζουμε αυτό, όμως όλοι οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ είναι παίκτες με τρομερή ποιότητα, με εμπειρία και με αρκετή ποιότητα για να αποφασίσουν την έκβαση ενός αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα."

Για το αν το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι και λίγο… Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς: "Ποτέ δεν είναι Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς. Πάντα είναι δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και με παίκτες, με προπονητές, με κόσμο. Είναι Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρ και όχι Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς."

Για το αν είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κόψει μια και καλή το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ο Ζέλικο έχει απίστευτη ιστορία εδώ, όλοι πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους και πρέπει να πούμε ευχαριστώ, όμως τώρα δεν είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πάει στο Final-4. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάντα στην αθλητική ζωή μας μπορεί κάποιος να σκεφτεί έτσι, όμως το ζήτημα είναι να σκεφτείς τι σημαίνει Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρ και να προσπαθήσεις να δεις αυτή την ευκαιρία και τίποτα περισσότερο κατά τη γνώμη μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.