Ουζουνίδης : "Μας έλειψε η φρεσκάδα."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την νίκη επί του Πανιωνίου, τονίζοντας βέβαια πως έλειψε η φρεσκάδα από την ομάδα, αλλά εξηγώντας πως... δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημαντική νίκη αυτή αλλά και επειδή έρχεται μετά από δύο δύσκολα ματς. Θέλαμε να μπούμε καλά, να ανοίξουμε το σκορ και να το διαχειριστούμε καλύτερα. Χάσαμε κάποιες φάσεις αλλά μετά γίναμε λίγο νευρικοί και βιαστικοί. Θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και απέναντι στον Πανιώνιο έπρεπε να είχαμε την συγκέντρωσή μας σε όλο το ματς. Με εξαίρεση μια-δυο προϋποθέσεις για ευκαιρία δεν απειληθήκαμε. Μας έλειψε η φρεσκάδα αλλά δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα. Πήραμε την νίκη και κοιτάμε την συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται εδώ. Μας δυσκόλεψε πολύ στο επιθετικό μας κομμάτι αλλά και εμείς δεν τους δώσαμε χώρους για να κάνουν αντεπίθεση."

Για το αν δίνει μεγαλύτερο βάρος στο ματς του Κυπέλλου: "Σίγουρα μας ενδιαφέρει περισσότερο το ματς του Κυπέλλου αλλά τα παιδιά που δεν έχουν παίξει θα χρειαστεί να προετοιμαστούν για να βοηθήσουν στην συνέχεια, καθώς οι αλλαγές θα είναι πιο πολλές στα παιχνίδια των play-offs. Βγάλαμε και κάποια προβλήματα, όπως ο Λουντ που έβγαλε ένα διάστρεμμα."

Για το περιστατικό με τον Ζαμάνη: "Όχι δεν θέλω να το σχολιάσω. Θέλω να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.