Ουζουνίδης : "Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε την κακή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο μέρος, ενώ ξεκαθάρισε πως τέτοια παιχνίδια δείχνουν σε μια ομάδα τι μπορεί να κάνει καλά και τι όχι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από την συνολική απόδοση. Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα, πιέζαμε ψηλά. Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σταματήσαμε να παίζουμε. Παίζαμε με μεγάλες μπάλες... Ο αντίπαλος ρίσκαρε, ανέβηκε και εμείς βγήκαμε από το ματς. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά το 2-2 και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Αυτό το ματς έδειξε τι μπορούμε να κάνουμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, γενικά έχουμε μια συνέχεια ως ομάδα και αυτό είναι το θετικό για εμάς."

Για το αν η νίκη είναι μια πρώτη επιβράβευση για την δουλειά του: "Δεν είναι δική μου δουλειά μόνο αλλά και των παικτών. Έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο."

Για το αν υπάρχει εξήγηση για το δεύτερο ημίχρονο: "Σταματήσαμε να παίζουμε, παίζαμε με μεγάλες μπαλιές από πίσω. Ήμασταν και επιπόλαιοι, δεν γίνεται να τρως γκολ από αντεπίθεση ενώ προηγείσαι. Να κρατήσουμε την ποιότητα του πρώτου ημιχρόνου και να βελτιώσουμε το κακό διάστημα του δεύτερου. Δεν ήταν τόσο κακό όλο το δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε περισσότερη ταχύτητα, πιο απλές πάσες και καλύτερες κινήσεις στο γήπεδο."

Για το ματς συνολικά: "Ήταν καλό παιχνίδι. Πολύ καλό. Δεν παίζαμε μόνοι μας, έπαιξαν δύο καλές ομάδες και νομίζω ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είχε και πολύ μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της. Το σημερινό ματς μας έδειξε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.