Μιχαλαριάς : "Θέλουμε έναν Παναθηναϊκό ενωμένο!"

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαρίας, μίλησε για τις εξελίξεις στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον σύλλογο, τονίζοντας πως αυτό που θέλει ο Ερασιτέχνης είναι ένας ενωμένος Παναθηναϊκός!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το αν ανησυχεί για την σύμπνοια που υπάρχει ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση όσον αφορά τα γηπεδικά θέματα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ: "Δεν ανησυχούμε για την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, έχουμε τόσα άλλα πράγματα να ανησυχούμε."

Για τη συνάντησή του με την αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή: "Είχαμε μία συνάντηση με την κ. Καραμανλή και την ενημέρωσα για τις εξελίξεις στο θέμα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι και η ΝΔ είναι υπέρ της ανέγερσης γηπέδου για τον Παναθηναϊκού. Εκφράστηκαν οι επιφυλάξεις για το κατά πόσο το κυβερνών κόμμα θα καταφέρει να το κάνει πράξη. 

Εκείνο που είπα και στην κ. Καραμανλή, το έγκλημα ήταν πως το γήπεδο ήταν συνδεδεμένο με το εμπορικό κέντρο του κ. Βωβού. Αναγκαστικά από τον Νόμο προέκυπτε πως δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο μαζί με το εμπορικό κέντρο, το οποίο υπερέβαινε το συντελεστή για κάτι τέτοιο."

Για τις πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να εξαγγέλλει εντός της εβδομάδας το σχέδιο «Νέα Αθήνα», το οποίο περιλαμβάνει και το γήπεδο του Παναθηναϊκού: "Και εμείς έχουμε αυτές τις πληροφορίες, πως θα υπάρξουν εξαγγελίες από πλευράς Πρωθυπουργού, και είναι φοβερό πως έχουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και την επαφή που έχουμε μαζί του. Η Κυβέρνηση θα θέλει να εισπράξει αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού."

Για την Alpha Bank και την πρόθεσή της να χρηματοδοτήσει την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού: "Ακόμα και ένα σπίτι αν θέλεις να χτίσεις, αν δεν περιλαμβάνεται στο σχέδιο πόλεως μπορείς να το χτίσεις; Η διαβεβαίωση της Alpha Bank ήταν υπέρ του δέοντος θετική και μας είπε πως αν υπάρξει θετική εξέλιξη για το γήπεδο στο Γουδή, θα συμμετάσχει στην ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η Alpha Bank ήταν κάθετη και αν είναι έτοιμες να μπουν οι μπουλντόζες, η τράπεζα θα χρηματοδοτήσει."

Για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη με την συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Ο κ. Γιαννακόπουλος με μία επίσημη επιστολή του έθεσε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα τηρήσουμε κατά γράμμα. Μαζεύουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται, ενώ υπάρχουν και κάποια ευαίσθητα στοιχεία όπως τα μέλη. Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε συνεπέστατοι στο χρονοδιάγραμμα που μας έχει θέσει ο κ. Γιαννακόπουλος. Πρέπει να πάμε στην όλη διαδικασία ενωμένοι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει κερδισμένος από την συγκεκριμένη διαδικασία. Ο Ερασιτέχνης, η ΚΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εκείνο που θέλουμε είναι να βγει ένας Παναθηναϊκός, ενωμένος – δυνατός. 

Η διοίκηση Μπαλτάκου έχει κάνει τρομερή πρόοδο στο θέμα του γηπέδου. Ακόμα και να μην είναι 100% αγνές οι προθέσεις της Κυβέρνησης, εμείς ως Παναθηναϊκός οφείλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Είναι ένα παραθυράκι που άνοιξε η ίδια η Κυβέρνηση και εμείς ως Παναθηναϊκός, είμαστε μια κοινωνική ομάδα που μπορούμε να εξαναγκάσουμε την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο κ. Αλαφούζος, δήλωσε πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρα υπέρ του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Με δεδομένη αυτή τη σύμπνοια μπορείς να ζητήσεις από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της. Αν δεν υπήρχε η ΠΑΕ και ο κ. Αλαφούζος, ο Ερασιτέχνης θα είχε σκάσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.