Γιαννακόπουλος : "Συνάντηση παρωδία!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την συνάντηση της ομάδας του με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, χαρακτηρίζοντάς την «παρωδία». Τι είπε για το γήπεδο, τον Ερασιτέχνη, την σειρά με την Φενερμπαχτσέ και το ζήτημα με τους υπεράριθμος οπαδούς στο ΟΑΚΑ.


Διαβάστε αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για την συνάντηση της ομάδας του με τα μέλη του Ερασιτέχνη: "Μια συνάντηση παρωδία ήταν. Από τις 5 του Απρίλη έχουμε ζητήσει να γίνει μια συνάντηση. Για διαφόρους λόγους, έγινε σήμερα μια συνάντηση όχι με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη, αλλά με κάποια άλλα στελέχη. Από όλα τα πράγματα που ζητήσαμε, το μόνο που πήραμε ήταν το καταστατικό του συλλόγου και ο αγωνιστικός απολογισμός της σαιζόν. Δεν υπήρχε καμία διάθεση να μοιραστούν μαζί μας τα οικονομικά στοιχεία. Ούτε για το γήπεδο υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση. Πως θα μπορέσουμε οι άνθρωποι που θα τρέξουμε τις ενέργειες για το γήπεδο μαζί με την ΠΑΕ να το κάνουμε χωρίς να έχουμε ενημέρωση; Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που τρέχουν τον Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει καμία διάθεση από τον κ.Μπαλτάκο να κάνει αυτό που είχε δηλώσει αρχικά. Πραγματικά θα ήθελα μια σαφή απάντηση: θέλετε να κρατήσετε τον Ερασιτέχνη ή να μπει κάποιος άνθρωπος να δώσει λεφτά; Εγώ έχω διάθεση να βοηθήσω τον Ερασιτέχνη και να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Αν θέλουν ας παραιτηθούν τώρα, είμαι έτοιμος να παραλάβω τον Ερασιτέχνη επί τόπου με όλες τις υποχρεώσεις του. Ας πάρουν μια απόφαση όμως!"

Για το γήπεδο στο Γουδή: "Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, ζει και αναπνέι για μια Παναθηναϊκή Πολιτεία. Ας γίνει στο Γουδή, μακάρι να γίνει στο Γουδή που είναι στον Δήμο Αθηναίων. Το ιδανικό θα ήταν να συστεγάζονται όλα τα τμήματα του συλλόγου μαζί. Το μπάσκετ όμως είναι στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να περιπλέξουμε τα πράγματα. 

Έχω διαβάσει ότι πολλοί λένε πως θέλω να μπω στον Ερασιτέχνη για να μην γίνει το Γουδή. Εγώ λέω ότι το Γουδή είναι η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό, εκεί που υπάρχει Παναθηναϊκός παλμός!

Δηλώνω ξεκάθαρα πως είμαι έτοιμος να αναλάβω όλες τις υποχρεώσεις και το συντομότερο δυνατόν! Αν υπάρχει διάθεση ας παραιτηθούν όλοι μαζί να δημιουργηθεί μια νέα διοίκηση."

Για την ήττα από την Φενερμπαχτσέ: "Είχαμε μεγάλες ελπίδες, ήταν πολύ άσχημο. Πιστεύαμε ότι με τα δείγματα που είχαμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια θα μπορούσαμε να μπούμε και να κερδίσουμε, σχετικά εύκολα. Πάθαμε ένα black-out στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί και θα παλέψει για την ανατροπή."

Για το ζήτημα με τους υπεράριθμους οπαδούς στο ΟΑΚΑ: "Δεν νομίζω πως υπήρξαν υπεράριθμοι οπαδοί στο γήπεδο. Οι άνθρωποι στην υποδοχή και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν άψογα την δουλειά τους και τους ευχαριστώ. Ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος."

Για την συνέχεια της σειράς: "Πάμε αύριο για το 1-1 και για break στην Τουρκία. Αυτό ευελπιστούμε. Έχουμε την ψυχή, έχουμε το ταλέντο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.