Μπεργκ : "Είμαστε σε καλό δρόμο!"

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, την προσωπική του απόδοση, την συνολική βελτίωση της ομάδας τον τελευταίο καιρό αλλά και τους στόχους της ομάδας από εδώ και στο εξής.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν πολύ σημαντική νίκη σήμερα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, στο δεύτερο είδαμε ποια θέματα και ποια σημεία μπορούσαμε να βελτιώσουμε. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε. Είναι μια σημαντική νίκη αυτή και μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα."

Για το αν θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να έχει «τελειώσει» νωρίτερα το παιχνίδι: "Είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε κερδίσει νωρίτερα το ματς. Στο δεύτερο μάθαμε πράγματα, αποτέλεσε για εμάς ένα μάθημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Αν παίζουμε το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο θα είμαστε εμείς οι νικητές και στα επόμενα ματς. Όπως ξαναείπα, ήταν μια σημαντική νίκη που μας φτιάχνει την ψυχολογία."

Για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός πως σκοράρει συνέχεια φέτος: "Θα έλεγα ότι η προσωπική μου απόδοση αποτέλεσμα του γεγονότος πως βοηθάνε οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Έχουμε πλέον παίκτες που θέλουν να σκοράρουν. Δεχτήκαμε δύο γκολ, όμως αυτό μας δίνει εφαλτήριο για μια καλύτερη συνέχεια. Έρχονται δύσκολοι αγώνες όπως με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο όμως."

Για την αλλαγή του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό και τη βελτίωσή του: "Είμαστε μια δυνατή ομάδα, οι παίκτες είμαστε μια γροθιά και στα καλά και στα άσχημα. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη η απόδοσή μας, αλλά πολεμάμε όλοι μαζί για τη νίκη."

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας από δω και στο εξής: "Θα έλεγα ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς που έχουμε. Νομίζω πως μπορούμε να τα πάρουμε όλα και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Όμως, θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.