Μπατίστ : "Η στιγμή να επιστρέψει στο final-4 ο Παναθηναϊκός!"

Ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως ήρθε η στιγμή για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο final-4, ενώ τόνισε πως επιθυμία του είναι να κατακτήσει την κούπα το τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Φενέρ: "Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι η στιγμή να επιστρέψει στο Final Four."

Για το ποιος θα προκριθεί στο Final 4: "Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Οσφπ."

Για το ποιος θα σηκώσει την κούπα: "Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω."

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.