Αλαφούζος : "Ενίσχυση χωρίς σπατάλες."

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Θύρας 13 και πήρε θέση για το μπάτζετ της επόμενης σαιζόν, το γήπεδο στο Γουδή, την Παιανία και τους Βαρδινογιάννηδες. Διαβάστε που κράτησε ουδέτερη στάση.


Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπο, ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού δέχτηκε στην σουίτα του, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, αντιπροσωπεία της Θύρας 13. Στην συζήτηση που έγινε για τα φλέγοντα θέματα του συλλόγου, ξεκαθάρισε αρχικά πως το καλοκαίρι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση με τις επιλογές των Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου, χωρίς όμως να γίνουν οι σπατάλες του περσινού καλοκαιριού. 

Όσον αφορά την Παιανία, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν συζητήσεις αλλά απασχολεί προς το παρόν το οικονομικό κομμάτι, καθώς επίσης και το μέλλον του «Γ. Καλαφάτης», που θα πρέπει να ενοικιαστεί. Σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Βαρδινογιάννηδων να εμπλακούν ξανά με τον σύλλογο επεσήμανε πως δεν γνωρίζει κάτι και δεν βλέπει κανέναν να είναι πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει το νέο γήπεδο στο Γουδή, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την διαμάχη των Δημήτρη Μπαλτάκου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.