Πήραν αυτό που άξιζαν

Το τριφύλλι ήταν κάκιστο στο πρώτο και το τρίτο σετ και έχασε... μέσα από τα χέρια του το δεύτερο, γνωρίζοντας τον δίκαιο αποκλεισμό με 3-0 σετ από τον Οσφπ.


Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Οσφπ ανέτρεψε γρήγορα την κατάσταση και πήγε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ μπροστά με 4-8. Το τριφύλλι κατάφερε να πλησιάσει στους 2 (9-11), όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια και οι «ερυθρόλευκες» με 5 σερί πόντους έφτασαν στην δεύτερη διακοπή μπροστά με 9-16. Ουσιαστικά το σετ είχε... κριθεί, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει και να χάνει μοιραία το σετ με 14-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά, με τις «πράσινες» να είναι αποφασισμένες να φέρουν το ματς στα ίσα. Το σκορ έφτασε γρήγορα στο 6-1, με το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ να βρίσκει το τριφύλλι μπροστά με 8-4. Ο Οσφπ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 10-10, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην συνέχεια πόντο-πόντο. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ το τριφύλλι διατηρούσε βραχεία κεφαλή (16-15), φτάνοντας στην συνέχεια στο 21-17 και δείχνοντας πως θα κατακτήσει το σετ. Ωστόσο, το φινάλε δεν ήταν το αναμενόμενο, με την πολύ κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού να επιτρέπει στις «ερυθρόλευκες» να ισοφαρίζουν, να στέλνουν το ματς στην παράταση και να το κατακτούν με 24-26.

Το τριφύλλι φάνηκε να μπαίνει καλύτερα και στο τρίτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0, όμως ο Οσφπ αντέδρασε και προηγήθηκε με 3-5. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 5-5, και έκτοτε ουσιαστικά... «έσβησε» τις μηχανές. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ μπροστά με 5-8 και συνέχισαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, φτάνοντας το σκορ στο 6-20. Ο Παναθηναϊκός «μάζεψε» κάπως την διαφορά, όμως ο Οσφπ κατέκτησε εύκολα το σετ με 12-25 και προκρίθηκε πολύ εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα σετ: 14-25, 24-26, 12-25

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.