Παρουσιάστηκε η νέα σειρά ρούχων

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε μια νέα σειρά ρούχων, με το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ να δίνει το «παρών» στην μπουτίκ της ομάδας και να σας προσφέρει αποκλειστικές φωτογραφίες.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Σεμπάστιαν Λέτο, Λούκας Βιγιαφάνιες, Νίκλας Χουλτ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι αποτελούσαν... ζωντανή διαφήμιση της νέας σειράς ρούχων, αφού φορούσαν τα σχετικά μπλουζάκια. Παράλληλα, στην μπουτίκ της ομάδας παρευρέθηκαν και οι Σταμάτης Γαρρής και Σπύρος Βλάχος.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο κατάστημα της ΠΑΕ, με παιδιά αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών να μην χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες, οι οποίοι ήταν απόλυτα δεκτικοί και ευδιάθετοι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Σέμπα»: 

Για τη νέα συλλογή: "Είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα από τον Παναθηναϊκό αυτά τα T-Shirt που προτείνουμε στους φιλάθλους μας να φορούν στο γήπεδο στηρίζοντας ταυτόχρονα την ομάδα."

Για τους οπαδούς και τη στήριξη τους: "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την στήριξη του κόσμου και να τους φέρουμε ξανά στο γήπεδο αλλά και να τους δίνουμε συνέχεια χαρά."

Για το αν το παιδί του είναι οπαδός του Παναθηναϊκού: "Λίγες ημέρες μετά την γέννηση τους μικρού μου κοριτσιού ήρθαν στο σπίτι αρκετά… Παναθηναϊκά ρούχα και αντικείμενα για το παιδί και είναι σίγουρο πως έχει γεννηθεί Παναθηναϊκός."

Απολαύστε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.